Cadde Marina Café & Restaurant

 

TURKS RESTAURANT AMSTERDAM

Cadde Marina restaurant is al enkele jaren een ‘hot item’ voor de echte levensgenieters: traditionele en heerlijk huisgemaakte eten in samenhang met de gezellige en kenmerkende sfeer die men van BeyMen gewend is. Het restaurant staat in het teken van het bruisende Turkse leven en gastronomie. Zo ervaar je bij een bezoek aan Cadde Marina Restaurant de Turkse gastvrijheid in een unieke ambiance en kun je hartstochtelijk genieten van gerechten die op originele Turkse wijze zijn bereid (houtskool en steenoven).

We luisteren graag naar onze klanten.

 

Daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten te voorzien van een unieke belevenis met goed eten. Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers zich welkom voelen bij Cadde Marina en zorgeloos kunnen genieten met hun naasten. Goed eten staat tevens ook bij ons hoog in het vaandel en dat kenmerken wij met de volgende waarden: duurzaam, diervriendelijk en gezond.

 

”Cadde Marina is Turks voor gentleman. dus iedereen wordt behandeld met klasse, als een gentleman.”

Met een houtgestookte steenoven wordt een Turkse pide gemaakt van een meter lang en vijftien centimeter breed, een pizza met olijfolie, tomaat, fetakaas, verschillende groenten en peterselie.

Traditioneel lamsgehakt (kuzu) wordt gemaakt in een güvec; een aardewerken pot die wordt gebruikt om gerechten langzaam in te stoven. Het lamsvlees wordt op Turkse wijze gemarineerd en geserveerd met Turkse groene pepers, aubergine en knoflook.